Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Medical

Det viktigste vi har er helsepersonellet vårt, så hvordan fungerer det?

Sykepleiere og annet helsepersonell

Hvorfor vi trives i Hjemmelegene

 • Personlige konsultationer i pasient-trygge omgivelser er ikke bare god medicin, men givende arbeidsplass for en lege.

  Nicolai Klem

  Medisinsk ansvarlig

 • En nær og varm arbeidsplass, hvor jeg har stor fleksibilitet. Jeg blir daglig utfordret på både medisinske og ikke-medisinske områder.

  Andrine Forsén Bisbo

  Lege

 • Dette er en givende arbeidsplass med stort fokus på ivaretakelse av medarbeidere, samt kompetanse-utveksling og løsninger som gangner pasientene.

  Cecilie G. Berntsen

  Sykepleier

Håndplukkede freelance-leger

Jobber du allerede i Hjemmelegene?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@hjemmelegene.no