Bli en del av teamet i Hjemmelegene

Bli en del av teamet i Hjemmelegene

Åpne timeboken din når det passer deg, og la pasienter i ditt område bestille hjemmebesøk. Med Hjemmelegene styrer du selv når du jobber, og har godt med tid og teknisk støtte, slik at du kan ha gode møter med hver pasient. Hjemmelegenes plattform gjør deg i stand til å jobbe digitalt og mobilt, og er til for å gjøre hverdagen bedre for lege og pasient.

Hvorfor bli en Hjemmelegene?

Styr din egen tid og inntjening

Du kan være Hjemmelege akkurat når det passer deg og din kalender – uansett hyppighet, dag eller tid på døgnet. På smarttelefonen har du full kontroll, og kan enkelt styre din egen tilgjengelighet. Det er opp til deg når og hvor ofte du vil dra på hjemmebesøk. Timeboken er din. Det samme er fritiden.

Få mest mulig ut av tiden din

Vi prioriterer deg som lege, og utvikler tjenester for å skape en enklere hverdag. Slik at du kan bruke tiden din på viktigere ting. Med avansert teknologi reduserer vi administrasjonen for deg som lege. Vi jobber hele tiden tett sammen med våre leger, for å forstå deres behov og tilpasse teknologien deretter. Vi kaller det verdens beste legekontor, på hjul.

Skap rom for å utøve legekunsten

Å møte mennesker i sine vante omgivelser gir en helt egen ro og kvalitet i konsultasjonene. Som hjemmelege møter du pasienten i trygge rammer, og får et helhetlig bildet av hele pasienten, i sitt nærmiljø. Med god tid til hver pasient, kan du ha fullt fokus på å praktisere faget. Slik skaper du rom for å utøve legekunsten.

Styr din egen hverdag. Du kan være Hjemmelege akkurat når det passer deg, og det er opp til deg hvor ofte du vil ha konsultasjoner. Det gir frihet.
Mindre administrasjon. Du styrer enkelt din tilgjengelighet, og har full oversikt når du er på veien til neste pasient. Du er i førersetet.
Sikkerhet i ryggen. Som Hjemmelege har du alltid et support-team med teknisk assistanse og kvalifisterte leger, klare til å hjelpe deg når du trenger støtte.
Interessert? Ta kontakt her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor