Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

HL Academy

Er medisinstudiene gjennomført, du står i kø for LIS1 og tenker hva nå? Da burde du scrolle videre!

Hjemmelegene presenterer: HL Academy!

Deler av HL Academy-gjengen

  • Studerte i Slovakia. Ble ferdig sommeren 2022. HL Academy er min første legejobb mens jeg venter på LIS1. For meg har HL Academy vært et fantastisk sted å starte min legekarriere, med både tett oppfølging og veiledning. Helene til høyre her har jeg forresten studerte sammen med, og vi kjenner hverandre godt fra før!

    Benjamin Andersen

    Jr-lege

  • Jeg ble ferdig med medisinstudiene sommeren 2022 og venter nå på LIS1 plass! HL Academy er den beste jobben jeg kunne fått som “LIS1 venter”. Hjemmelegene har lagt opp til en god og lang opplæring med tett oppfølging og en bakvakt som er tilgjengelig å konferere med. I tillegg har jeg mange hyggelige kollegaer og trives veldig godt på jobb.

    Helene Hannisdal

    Jr-lege

Jobber du allerede i Hjemmelegene?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@hjemmelegene.no