Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Hjemmelegene og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube

HL Academy

Er medisinstudiene gjennomført, du står i kø for LIS1 og tenker hva nå? Da burde du scrolle videre!

Hjemmelegene presenterer: HL Academy!

Deler av HL Academy-gjengen

  • Studerte i Slovakia. Ble ferdig sommeren 2022. HL Academy er min første legejobb mens jeg venter på LIS1. For meg har HL Academy vært et fantastisk sted å starte min legekarriere, med både tett oppfølging og veiledning. Helene til høyre her har jeg forresten studerte sammen med, og vi kjenner hverandre godt fra før!

    Benjamin Andersen

    Jr-lege

  • Jeg ble ferdig med medisinstudiene sommeren 2022 og venter nå på LIS1 plass! HL Academy er den beste jobben jeg kunne fått som “LIS1 venter”. Hjemmelegene har lagt opp til en god og lang opplæring med tett oppfølging og en bakvakt som er tilgjengelig å konferere med. I tillegg har jeg mange hyggelige kollegaer og trives veldig godt på jobb.

    Helene Hannisdal

    Jr-lege

Jobber du allerede i Hjemmelegene?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@hjemmelegene.no